Tóth Jázmin és Maia Dvoracek is marad a klubnál

Nagy örömünkre szolgál, hogy két újabb röplabdázónk szerződéshosszabbításáról számolhatunk be. A négyesütő Tóth Jázmin és az átló Maia Dvoracek a következő szezonban is a MÁV Előrében szerepel.

Az amerikai Maia Dvoracek első szezonját játszotta Székesfehérváron a 2022/2023-as kiírásban. A 24 éves játékos a felnőttcsapat legeredményesebb pontszerzője volt és oroszlánrészt vállalt abból, hogy a MÁV Előre SC-ST Solar megszerezze a hetedik helyet az Extraligában.

„Nagyon izgatott voltam, amikor felkértek, hogy térjek vissza Székesfehérvárra a következő szezonra. Már nagyon várom, hogy újra pályára léphessek” — kezdte nyilatkozatát Maia Dvoracek. „A legfontosabb dolog számomra, hogy továbbra is fejlődjek játékosként és emberként is, továbbá, hogy a város, amit képviselünk, büszke lehessen ránk és a teljesítményünkre. Úgy gondolom, hogy Lukasz edzővel, stábjával, néhány friss arccal a csapatban és természetesen az egész klub támogatásával jó úton haladunk afelé, hogy idén valami nagyot alkossunk az Extraligában. Hajrá, MÁV Előre” — folytatta a 185 cm magas átló.

A kaposvári születésű négyesütő, Tóth Jázmin szintén kivette a részét az élvonalbeli tagság megőrzéséből és nagyon pozitívan látja a 2023/2024-es bajnoki és kupaidényben rejlő lehetőségeket.

„Úgy gondolom, hogy jó úton indultunk el a tavaly év végi átalakulás után. Biztos vagyok benne, hogy sok fejlődési lehetőség lesz a következő idénytől, mind egyénileg, mind csapatszinten. Nagyon pozitív vagyok az új szezon kezdetével kapcsolatban” — árulta el honlapunknak a mindössze 19 esztendős Tóth Jázmin.

További sok sikert kívánunk!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print