Televíziós műsorgyártás, videófilm készítés

Televíziós műsoraink, rendezvény, reklám, referencia videóink, egyéb kisfilmjeink, hír és magazinos anyagaink készítésének múltja a Pecsu Press megalakulásánál is korábbra vezethető vissza. Pecsuvácz Péter hivatásos sportújságíró, sportriporter, szerkesztő-műsorvezető, egyben a kommunikációs vállalkozás alapítója kezdetben a Marcali Városi Televízió és a BalaSport Produkció, később a Pécs TV, a Fehérvár TV, a Hír TV, a DIGI Sport, a Sport TV és az RTL SportKlub által szerzett televíziós tapasztalatokat vitte át a Pecsu Press világába, profiljába. 

A cég megalakulása óta kiemelt projekt keretében készítettünk hatvan perces összefoglalót a Székesfehérváron rendezett Gladiátorok Viadala – III. Profi Kempo Gáláról, valamint komplett közvetítést az ezt követő Titánok Harca – IV. Profi Kempo Gáláról, majd a New Generation – V. Profi Kempo Gáláról. Valamennyi műsort full HD minőségben a DIGI Sport csatornán láthattak a nézők 2010 és 2011 között.

Az ország egyik legnagyobb táplálékkiegészítőket, sportfelszereléseket gyártó vállalata a BioTech USA. A budapesti székhelyű cég nevéhez fűződik a Brutal Challenge versenysorozat, melynek a teljes kommunikációját (sajtó, fotó videó) mi láttuk el 2010-ben.

A Pecsu Press erős sportos jelenléte nem véletlen, azonban a sportvilágon kívüli területeken is helyt tudunk állni. Készítettünk már turisztikai kisfilmeket, híradós beszámolókat, de a könnyedebb műfajokban is otthon vagyunk. A székesfehérvári Dreamhall diszkónak referencia videót forgattunk az egyik szezonnyitó buli alkalmával, mely során közel ezerötszáz vendég szórakozott a patinás helyen.

2012-ben indult útjára a Pecsu Press legújabb internetes oldala, a Marcali Online Videós Hírportál, melynek komplett tartalmát – így a videós anyagokat is vállalkozásunk készítette.

Ugyanebben az évben indult a Sport 1, Sport 2 és Sport M tv-csatornákon látható Fightpont Küzdősport Magazin, melyet teljes egészében a Pecsu Press gyártott egészen a műsor 2020-as megszűnéséig. Ezzel párhuzamosan sportvideóink az Echo TV Mozgás című sportműsorában is megjelentek.

További tv-s referenciáink: MTV, Duna TV, ATV, Hálózat TV, Érd TV, Alba Orion TV, Szegedi VTV, Kapos TV, Somogy TV, Keszthelyi TV, Marcali VTV, TaVi TV, Nagyatádi VTV, Lelle TV, Bajom TV

Szeretné Ön is igénybe venni tv-műsor, videó gyártás szolgáltatásunkat, mely segítségével nagyobb sikerre tehet szert?

Amennyiben igen, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Videóinkat itt tekintheti meg!