Világbajnokok táncosaink!

Emlékezetes hétvégét produkáltak a Masters Sportegyesület versenyzői a budapesti rendezésű WDA Világbajnokságon. A kiváló produkciókat több esetben is dobogós helyezésekkel, köztük világbajnoki címmel honorálták a zsűri tagjai.

Klubunk akrobatikus rock and roll táncosai közül a Retro Party formáció első helyen zárta a vb-t a gyerek csapat kategóriában, míg a The Magic of Egypt a junior egységek mezőnyében második lett.

„Elégedett vagyok az eredményekkel. A children korosztályú Retro Party-tól végső győzelmet reméltem és ezt el is érték, úgyhogy őket teljesen nyugodt szívvel engedtem el nyári szünetre. A junior korcsoporttú The Magic of Egypt esetén a harmadik pozíciót céloztuk meg, mivel erős volt a mezőny, de végül ezt felülmúlva másodikak lettek. Szóval dupla volt az öröm részünkről. Nagyon sokat fejlődtek a lányok az elmúlt hónapokban és azt érezzük, hogy még mindig nagyon sok van bennük. Öröm velük együtt dolgozni, mert nekik és nekünk is ugyanannyira fontos, hogy fejlődjenek” — értékelte a fővárosi világbajnokság történéseit Barna Fanni edző.

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print