Szerződést hosszabbítottak saját nevelésű játékosaink

Kovács Evelin Dafné és Szabó Lilianna a 2023/2024-es idényben is a MÁV Előrében röplabdázik.

A liberó Kovács Evelin Dafné lassan másfél évtizede, gyakorlatilag a kezdetektől Székesfehérváron röplabdázik. A 20 esztendős, NB I Liga elsőséggel és diákolimpia, illetve OGYB-aranyéremmel is büszkélkedő játékos a legutóbbi szezonban 7. lett az Extraligában szereplő felnőtt női csapat tagjaként.

„Nagy örömmel tölt el, hogy megkerestek az új szezonnal kapcsolatban, így elmondhatom, hogy már tizennégy éve játszhatok ennél a klubnál. Úgy érzem, az előző szezonban nagyon sokat fejlődtem egyénileg és csapatszinten is. A következő idényben is arra törekszem, hogy minél inkább előrelépjen a játéktudásom, hogy ezzel is segítségére legyek a csapatnak kezdte nyilatkozatát Kovács Evelin Dafné. Szeretnék a klubnak és természetesen magamnak is bizonyítani. Úgy gondolom, hogy jó csapategységgel eljuthatunk oda, amit célul tűztünk ki magunknak. Nagyon várom már a közös munkát az új csapattársakkal és a stábbal is, izgatottan nézek az augusztusi kezdés elé” — folytatta a székesfehérvári nevelésű liberó.

Kovács Evelin mellett a mindössze 18 éves tehetség, Szabó Lilianna is a királyok városában marad és ismét a MÁV Előre sikereiért száll harcba hétről hétre. A székesfehérvári születésű és nevelésű center budaörsi és veszprémi kitérő után, tavaly tért vissza és Evelinhez hasonlóan tagja volt a bennmaradást kiharcoló alakulatnak.

„Örülök, hogy továbbra is számítanak rám a MÁV Előre SC-nél és folytathatom a megkezdett munkát Lukasszal, valamint a stáb többi tagjával. Terveim szerint az egyetemet is Székesfehérvárom végzem el, így könnyen össze tudom egyeztetni a sportot a tanulással. Izgatottan várom a következő szezont és bízom benne, hogy sikeresen tudunk szerepelni” — árulta el a centerjátékos.

További sok sikert kívánunk!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print