Svéd válogatott centert igazoltunk

Az idei arany Európa-liga-döntőben is érdekelt Linda Andersson a MÁV Előre SC-ST Solarban folytatja profi pályafutását. A svéd röplabdázó center poszton erősíti a székesfehérvári csapatot a 2023/2024-es szezonban.

A 25 éves, 187 cm magas játékos Finnországban bajnok és kupagyőztes, hazájában kupagyőztes volt korábban, míg a svéd nemzeti csapattal nyert ezüst Európa-ligát és negyeddöntőbe jutott Európa-bajnokságon.

„Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt. Ez egy teljesen új tapasztalat és élmény lesz számomra, hiszen nem csak egy új klub a MÁV Előre a pályafutásomat tekintve, de egy új ország és új bajnokság is, amelybe belecsöppenek. Lukasszal és Agatával már dolgoztam együtt az elmúlt szezonban, így azért is izgatott vagyok, mert folytathatom velük a közös munkát. Személyes céljaim a szezonra vonatkozóan, hogy fejlődjön a saját játékom minden egyes elemében, és kíváncsian várom, hogy lássam, miként fejlődik a csapat. Hiszem, hogy a klub elindul egy izgalmas úton és tudom, hogy rengeteg kemény munkával és szenvedéllyel előre fogunk lépni” — árulta el előzetes várakozásait illetően Linda Andersson.

Üdv, a MÁV Előrében és sok sikert kívánunk!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print