Vacsi Evelin is visszatér a királyok városába

Az Európa-liga-győztes, Eb-résztvevő, magyar bajnok és kupagyőztes röplabdázó is a hazatérők sorát erősíti az új idényben.

Vacsi Evelin Király-Tálas Zsuzsannával egyetemben az egyik „legrégebbi motoros” Székesfehérváron, ő is Fésüs Irén irányítása alatt nevelkedett és tagja volt a 2010-ben Extraliga 4. helyezett MÁV Előrének.

A 29 éves, 179 cm magas centerjátékos Székesfehérváron tanulta meg a röplabdázás alapjait, majd 2011-ben távozott a városból. Azóta játszott a BSE, a Vasas, a Nyíregyháza, a Kaposvár, a Haladás és a Balatonfüred színeiben is.

„Több tényező is közrejátszott a döntésemben. Már korábban is foglalkoztatott a gondolat, hogy egyszer visszatérjek oda játszani, ahonnan indultam, ehhez pedig most jött el az idő. Eközben a férjem is elkezdte Fehérváron manuálterápias munkáját, így mikor Zsuzsi megkeresett a lehetőséggel, az Ő személye garanciának számított, így boldogan mondtam igent. A csapathoz augusztusban csatlakozom, amikor indul a felkészülés” — kezdte Vacsi Evelin. „Nagyon fontos volt az edző személye is számomra, örültem, hogy többször is tudtam beszélni Lukasszal arról, hogy miként képzeli el a munkát és már az első beszélgetésünk után pozitív volt a benyomásom. Úgy gondolom, a csapat is szépen formálódik, többüket ismerem, akár már játszottunk együtt, ami nagy előny lehet a közösség szempontjából és a pályán való együttműködés miatt egyaránt. Célom mindig a legjobb teljesítményt nyújtani és segíteni a csapatomnak a pályán és pályán kívül. Remélem, sok röplabdaszerető kilátogat majd a mérkőzéseinkre, mi pedig igyekszünk minél jobb teljesítménnyel meghálálni ezt” — zárta a saját nevelésű röplabdázó.

Üdv, Evelin újra itthon, és sok sikert kívánunk!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print