Az utánpótlás magyar bajnok Tarr Hajnalka is a MÁV Előrében folytatja

Az U21-ben, U20-ban és U19-ben is magyar bajnoki elsőséggel büszkélkedő Tarr Hajnalka a női Extraligában szereplő MÁV Előre-ST Solarban folytatja röplabdás pályafutását.

A mindössze 18 éves négyesütő a már említett korosztályos sikerek mellett az U18-as és az U19-es magyar válogatottban is szerepelt, utóbbival ráadásul a napokban ezüstérmet nyert egy szlovéniai MEVZA-tornán.

„A napokban váltam nagykorúvá és végtelenül megtisztelőnek éreztem, hogy a fiatal korom ellenére egy lengyel edző személyesen választott ki engem. Az pedig a hab a tortán, hogy éppen a csapata ellen történt párharcok során keltettem fel a figyelmét. Korábban is igyekeztem és a jövőben is azon leszek, hogy mindent megtegyek azért, hogy a megelőlegezett bizalmat kiérdemeljem” — kezdte Tarr Hajnalka. „Nagyszerű csapattársaim lesznek és bár a költözéssel együtt számomra egy teljesen más, mondhatni új élet kezdődik, azon fogok dolgozni, hogy méltó helyem legyen a keretben, elfogadjanak engem, és hogy közösen nagyszerű eredményeket érjünk el a bajnokságban. Nagyon fontosnak tartom, hogy az egyéni fejlesztések és a csapatjáték során is egyaránt helyt tudjak állni, hiszen az érdek közös, így nekem, mint a legfiatalabb csapattagnak ugyanúgy kell dolgoznom, mint a tapasztaltabb játékosoknak. Őszintén remélem, hogy kölcsönösen jó döntést hoztunk, és hogy az együttműködés mindenki számára kiváló eredményeket hoz majd” — zárta az MTK Budapesttől érkezett ütőjátékos.

Köszöntünk a MÁV Előrében és sok sikert kívánunk!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print