Felhasználási Feltételek

A Pecsu Press megtekintésével Ön az alábbi feltételeket, információkat tudomásul veszi és elfogadja:

1. ADATKEZELÉS

1.1. Belépés A Pecsu Press weboldalra való belépéssel (ideértve az oldal böngészőben történő megnyitását) számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről feljegyzés készülhet. Ez esetben az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a Pecsu Press technikai fejlesztés érdekében felhasználhatja azokat. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön írásos kérelmére a Pecsu Press megsemmisíti.

1.2. Regisztráció Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes és díjmentes. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő a Pecsu Press Kft., amely az 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. A Pecsu Press a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik félnek nem adja át, valamint bizalmasan kezeli azokat. A regisztrációval Ön tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy elektronikus levél formájában folyamatosan tájékoztassuk friss híreinkről, beszámolóinkról, sztárinterjúinkról, programajánlóinkról, ügyfeleink és partnereink sajtóközleményeiről és hírleveleiről.

1.3. Regisztráció generálása Amennyiben Ön olyan, a Pecsu Press-nek az érdekeltségi körébe tartozó adatgyűjtésnek, akciónak, nyereményjátéknak, stb. aktív szereplője, mely során megadja nevét és e-mail címét, úgy hozzájárul ahhoz, hogy a Pecsu Press által üzemeltetett Pecsu Press weboldal adminisztrátora automatikus, kötelezettség- és díjmentes regisztrációt készítsen Önnek (ilyen esetben az adatgyűjtés előtt Ön tájékoztatást kap erről). Ennek értelmében nem tekinthető SPAM-levélnek, amit e regisztrációt követően küld ki Önnek a Pecsu Press (ide tartoznak a Pecsu Press friss hírei, beszámolói, sztárinterjúi, programajánlói, ügyfeleinek és partnereinek sajtóközleményei és hírlevelei.) Ezt az automatikusan generált regisztrációt Ön bármikor megszüntetheti az info@pecsu.hu e-mail címre küldött üres üzenettel.

2. JOGOK ÉS FELELŐSSÉGEK

2.1. Szerzői jog A Pecsu Press teljes tartalma (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) a szerzői jog védelme alatt áll. A Pecsu Press weboldalon megjelenő tartalom (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) egészben vagy részben történő újraközlése, másolása, bárminemű kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a Pecsu Press előzetes, írásos hozzájárulásával lehetséges.

2.2. Külső tartalom A Pecsu Press által közzétett, harmadik fél szellemi alkotásait (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra) felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz harmadik fél előzetes, írásos hozzájárulása szükséges. A Pecsu Press weboldalon megjelenő, harmadik fél szellemi alkotását képező bárminemű tartalomért (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) a Pecsu Press felelősséget nem vállal.

2.3. Technikai hibák A Pecsu Press teljes vagy részbeni letöltéséből, számítógépre mentéséből, tárolásából, teljes, vagy részbeni elérhetetlenségéből, esetlegesen felmerülő technikai és egyéb hibákból eredő bárminemű kárért a Pecsu Press felelősséget nem vállal.

2.4. Fórum és egyéb tartalom A Pecsu Press ‚fórum‘ rovatában (amennyiben van), valamint az oldalon megjelenő harmadik fél általi ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók, nyereményjátékok, linkek tartalma tekintetében a Pecsu Press minden felelősséget kizár. A Pecsu Press fenntartja a jogot a hozzászólások, illetve felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli ellenőrzésére, esetleges törlésére. Továbbá fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

2.5. Külső linkek A Pecsu Press weboldalon esetlegesen fellelhető, más weboldalakra mutató linkek tartalmáért, jogtisztaságáért, az ezeken elhelyezett hirdetések, ajánlatok, tájékoztatók, nyereményjátékok tartalmáért a Pecsu Press felelősséget nem vállal.

2.6. Hitelesség A Pecsu Press folyamatosan arra törekszik, hogy a Pecsu Press weboldalon megjelenő tartalom (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) pontos és hiteles információkat nyújtson a látogatóknak, azonban a tájékoztatásból eredő károkért felelősséget nem vállal.

2.7. Jogviták A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a területenkénti illetékes bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.