Interjú Érd Kiváló Sportolójával, Horváth Alexszel

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, Horváth Alex, a Kárpáti Farkasok U16-os és U18-as csapatának játékosa, Érd Kiváló Sportolója-díjban részesült. Az utánpótlás válogatott sportolóval ennek apropóján beszélgetett A Kárpáti Farkasok kommunikációs vezetője, Pecsuvácz Péter.

Először is gratulálok a díjhoz! Milyen érzések kavarogtak a fejedben, amikor kiderült, Érd Kiváló Sportolója leszel?

Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy megkapom ezt a díjat, és egyúttal nagyon megtisztelőnek érzem. Köszönöm szépen a bizalmat az edzőknek és minden stábtagnak!

Milyen volt az ünnepség, hogy érezted magad?

Nagyon-nagyon jól éreztem magam. Először voltam ilyen ünnepségen, felejthetetlen élménnyel gazdagodtam.

Mit gondolsz az elmúlt időszakban elvégzett munkádról, aminek gyümölcse lett ez az egyéni elismerés?

Sokat fejlődtem, de ez nem csak a korábbiakra, hanem a jelenre is igaz. Folyamatosan, minden edzésen, mérkőzésen tanulok újakat. Azon vagyok, hogy mindig a legjobbat tudjam nyújtani.

Az U16 vezetőedzőjét, David Minárikot, mint edződet is díjazták az átadó ünnepségen. Fekecs Norberttel szintén együtt dolgozol U18-ban. Milyen a kapcsolatod velük?

Nagyon jó kapcsolatom van mindkettejükkel, kiváló szakemberek, rengeteget lehet tanulni tőlük.

Mit gondolsz a klubodról, a Kárpáti Farkasokról. Mi az, ami rabul ejt, amiért szeretsz ebben a közösségben lenni, ebben a csapatban jégkorongozni?

Az az egység, ami itt van, az a legmeghatározóbb. A csapattársak, az edzők, a létesítmény, a jó feltételek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy óriási élmény legyen itt játszani.

Ez a díj motivál abban, hogy még egy lapáttal rátegyél az eddigi teljesítményedre?

Igen-igen, mindenképpen. Eddig is motivált minden, de most még jobban. Tényleg hatalmas megtiszteltetés, hogy én vehettem át a díjat és továbbra is folytatom a kemény munkát.

Jégkorongos csapattársaiddal megnyertétek nemrég az V. korcsoportos floorball diákolimpiát. Milyen volt ez a sorozat és mennyit segített a jégkorongban szerzett tudás?

Nagyon sokat készültünk rá iskolában és azon kívül is. A belefektetett energia, idő nagyon megérte. Azt a tudást, amit itt, a Kárpáti Farkasoknál kapunk, azt kamatoztatni tudtuk a diákolimpián is.

Kárpáti Farkasok – Minőségi Jégkorong mindenek felett!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest