Eke Péter és Boa Szabolcs is marad a királyok városában

A saját nevelésű, nagy rutinnal rendelkező Eke Péter és a fiatalabbak táborát erősítő Boa Szabolcs is nálunk folytatja profi pályafutását.

A 194 cm magas center, Eke Péter a MAFC-nál elért két bajnoki bronzérem után legutóbb egy szinttel feljebb lépett és ezüstérmes lett a MÁV Előre SC-Foxconn játékosaként. A megkezdett munkát a 2023/2024-es szezonban folytatja a 28 éves röplabdázó.

„Büszke vagyok, hogy az anyaegyesületemnél játszhatok, rádásként a legmagasabb szinten. A következő szezonban nagyobb feladat vár ránk, a bajnokságban és nemzetközi szinten is. Úgy gondolom, Fehérváron kialakult egy egész jó szurkolótábor és boldog vagyok, hogy a mi sikereinkért drukkolnak” — tudtuk meg Eke Pétertől, a férficsapat fehérvári nevelésű centerétől.

A 192 cm magas nyitásfogadó ütő, Boa Szabolcs mindössze 22 éves, ennek ellenére már ő is jelentősebbnek mondható rutinnal rendelkezik, ebben pedig nála is szerepet játszott a férficsapat bajnoki menetelése a 2022/2023-as idényben.

„Jó érzéssel tölt el, hogy továbbra is Székesfehérváron röplabdázhatok. Remélem, hasonlóképp sikeres idényünk lesz, mint amilyenek az előzőek voltak. Meglátásom szerint sikerül megint szintet lépni és újra bizonyítani a tudását, odaadását a csapatnak” — nyilatkozta a nyitásfogadó négyesütő Boa Szabolcs.

További sok sikert kivánunk, Peti és Szabi!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print