Továbbra is biztos kezekben a liberó poszt

Takács Milán és Szentesi Bálint (is) az állandóságot képviseli a MÁV Előre SC-Foxconn 2023/2024-es játékoskeretében. A két saját nevelésű védekező játékos tagja volt a magyar bajnoki ezüstérmes gárdának, és büszkén mondhatjuk, hogy tagja lesz az immáron nemzetközi porondon is bemutatkozónak.

A 2000-es születésű Takács Milán óriási szerepet vállalt abban, hogy a székesfehérvári röplabdacsapat történelmének eddigi legnagyobb sikerét elérve bejutott a magyar bajnoki döntőbe a mögöttünk hagyott évadban.

„Úgy gondolom, az előző és a következő szezonban is a lehető legjobb helyen vagyok fejlődés szempontjából. Nagyon megtetszett az a közösség, csapategység, ami kialakult és szerencsére ez nagyrészt meg is marad. Jó érzés, hogy számítanak rám a jövőben is és bízom benne, hogy képesek leszünk hasonló teljesítményre, mint az előző idényben” — fogalmazta meg gondolatait az előző évad egyik alapembere, Takács Milán.

A Milánnál három évvel fiatalabb Szentesi Bálint is állandó tagja a MÁV Előre keretének, már az NB I Liga megnyeréséből és kivette a részét, mint ahogy az előző idény meneteléséhez is hozzáadta tudása legjavát.

„Nagy öröm számomra, hogy a következő szezonom is a MÁV Előrénél kezdhetem meg. Sok új kihívás elé nézünk, izgatottan várom, hogy ezeket mind megtapasztalhassam. Szeretnék minél többet fejlődni az új idényben is és egyre több mérkőzésen megkapni a játéklehetőséget” — mondta el Szentesi Bálint.

További sok sikert kívánunk, Milán és Bálint!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print