Újabb alapember erősíti továbbra is férficsapatunkat

Redjo Koci is szerződést hosszabbított a MÁV Előre SC-Foxconn férfi röplabdacsapatával, így a 2023/2024-es idényben is Székesfehérváron játszik.

Az albán légiós húzóemberként vette ki a részét a legutóbbi bajnokságból, melynek végén döntőbe jutottunk és végül ezüstérmesek lettünk. A 29 éves, 203 cm magas nyitásfogadó négyesütő büszkén viseli továbbra is a MÁV Előre mezét.

„Igazán boldog vagyok az új szerződésem miatt a klubbal, és egyúttal szeretnék is köszönetet mondani mindenkinek, hogy továbbra is bíznak bennem. Izgatott vagyok, hogy egy újabb szezont tölthetek el itt. Jól érzem magam, jó kapcsolatot ápolok az egyesület minden tagjával és ez segít abban, hogy további célokat érjünk el a jövőben. Az új idény jó lehetőséget ad minden játékosnak arra, hogy megmutassa magát, mert mindenki tudja, hogy a nemzetközi röplabdakupákban is részt veszünk. Rengeteg mérkőzés van előttünk, ami azt is mutatja, hogy a projektünk a klubbal valóban elindult és egy újabb lépést teszünk előre. Az előttünk álló évadban még több tapasztalatot fogunk szerezni, ez pedig segít majd jól teljesíteni minden versenysorozatban. Már nagyon várom a rajtot” — osztotta meg meglátásait Redjo Koci a fehervarvolley.hu-val.

További sok sikert kívánunk, Redi!

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print