Zene: elérhető a The Griffins új videoklipje

Griffins1

„Nem halunk meg soha, mert örökké él, amit valaha kimondtunk és az valamit ért…” Október 5-én debütált a 2012-ben alakult The Griffins zenekar második videoklipje. Az öttagú formáció a pop, rock és hip hop jegyében írja populáris stílusú, ám minőségi mondanivalóval rendelkező dalait. Az együttes médiatámogatója a Pecsu Press.

Már az első évben, 2012-ben elkészítették Griffinék első hangzóanyagukat, egy 5 dalos EP-t. Az 5 számot ’13-ban követte 7, így lett nagylemez a kislemezből.

A lemez címadó dala Fel a fejjel című szerzemény, ami egyébként az elsőként megírt saját nóta és amihez az első videoklip készült(https://www.youtube.com/watch?v=GzSmAyaRq9g), egyből az MR2 Petőfi Rádióban debütált és azóta nincs megállás. Az idei év a koncertezés mellett az új dalok írásáról, felvételeiről és egy modernebb vonal kereséséről szólt zenekarnál. Májusban debütált az új, ’Legyen könnyebb’ EP-ről négy dal. Az anyagra a koronát a nyers hangzást már teljesen elhagyó és a zenekartól kicsit szokatlan hangszerelésű HANGVONALAK teszi fel, amelyhez az új videoklip is készült. A Hangvonalakban sem szakadt el teljesen a zenekar „rockos gyökereitől” és a mondanivalóról sem feledkezett meg, valamint ebben a számban hallható először a zenekar új MC-je. A Warga’s Promotion-nek köszönhetően teljesen élvezhető klip kerekedett a projektből, mellyel kapcsolatban már a megjelenés után pozitív visszajelzéseket kapott a zenekar. A zenekar további koncertjeiről, projektjeiről a hivatalos Facebook oldalunkon értesülhettek: https://www.facebook.com/thegriffinsband

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print