Álarcos világ: Itt a Hársházi-Csányi kettős legújabb dala

alarcos vilag

„Álarcos világ” címmel jelent meg a SUB-CHI könnyűzenei formáció legújabb dala, amelyhez egy látványos videoklip is dukál a Somogy megyei illetőségű Tormási testvéreknek köszönhetően.

Tormási Patrik a klipben látható táncos jelenetek elkészítését, Tormási Rajmund pedig a két VFX jelenetet, illetve a klip nagy részének szín és fénykezelését végezte. A videóban az Imre Sándor Szeretetszínház marcali tagja, a bájos Papp Franciska játssza a főszerepet.

A Hársházi Szabolcs és Csányi István alkotta SUB-CHI 2014 elejétől van jelen a magyar könnyűzenei palettán. Ők jegyzik a Magyar Forrest Gump néven országos ismertségre szert tett jótevő, Iváncsics Zsolt Csak szólj című dalát. Mindemellett az énekesi posztot betöltő Csányi István arca és legfőképp hangja ismerős már a popzenét kedvelő közönség számára. „Pisti” a kilencvenes évek eleje óta session zenészként működik közre vokál és szaxofon poszton, különböző produkciókban.

A dal zenéjét Hársházi Szabolcs szerezte, mélyről jövő szövegét pedig Lombos Márton jegyzi. „Az Álarcos világ című szerzemény egy belső monológ. Az idő múlását és az igazán lényeges dolgokat felismerő ember egyre inkább elhidegül attól a világtól, amelyben nem adhatja önmagát. Egyre inkább feszíti a felszínesség, a hazugság. Szeretne tisztán, igazan élni… egy olyan világban, ahol minden és mindenki az, aminek, vagy akinek látszik. Ugye van ilyen?! Hiszem, hogy igen… mi magunk teremtjük!” – árulta el Lombos.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print