Vármegyei rangadóval nyitjuk a szezont

A MÁV Előre Foxconn röplabdacsapatai közül elsőként a férfi kezdi meg szereplését a 2023/2024-es versenyszezonban. A nyitó összecsapást vasárnap kora este rendezik Székesfehérváron, méghozzá a Dunaújváros ellen.

Az előző idényben története eddigi legnagyobb sikerét érte el a MÁV Előre azzal, hogy magyar bajnoki döntőbe jutott és ezüstéremmel zárta a férfi röplabda Extraligát. Azóta a játékoskeret tovább erősödött amellett, hogy a sikercsapat magját sikerült megtartania Dávid Zoltán vezetőedzőnek. Ami az új bajnoki kiírást illeti, az NB I Extraligára keresztelt alapszakaszban tizenkét klub méri össze erejét az október és március közti időszakban. A MÁV Előre Foxconn elsőként a szintén Fejér vármegyei Dunaújvárosi Központi Sportegyesületet látja vendégül október 8-án, vasárnap 18 órától. Az eddigi hagyományoknak megfelelően ezúttal is a székesfehérvári Videoton Oktatási Központ lesz a házigazdája az ütközetnek, amelyre a belépés ingyenes, és amelyet a hunvolley.tv élőben közvetít.

Ami pedig az előzetes esélyeket illeti, a vármegyei rangadón a házigazda sima győzelme várható. A két keret összetételét és az elmúlt időszak eredményeit figyelembe véve meglepetés lenne, ha ez nem így történne.

„Első hazai mérkőzésünkön természetesen kötelező a győzelem, de nem szabad lebecsülni a dunaújvárosi csapatot” — nyilatkozta honlapunknak Dávid Zoltán veeztőedző.

2023. október 8., 18:00, Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok
Férfi röplabda NB I Extraliga, alapszakasz, 1. forduló
MÁV Előre Foxconn – DKSE
Élő eredménykövetés ITT.
Élő közvetítés ITT.

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print