Válts jegyet a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésére! 

A MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata az idei év eddigi legnehezebb megmérettetése előtt áll. A bajnoki címvédő Fino Kaposvárt fogadja szerdán 19 órakor hazai pályán a Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzésén. 

A MÁV Előre továbbra is az egyetlen veretlen csapat az Extraligában, ahol eddig 9 mérkőzésen 27 nyert és 4 vesztett szett mellett 26 pontot gyűjtött. A Kaposvár ugyan 12 lejátszott mérkőzéssel vezeti a tabellát, de a Kecskemét csapatától vereséget szenvedett az alapszakaszban. 

A két csapat legutóbb az Extraliga döntőjében találkozott. Akkor a MÁV Előre újoncként szerepelt a legmagasabban jegyzett nemzeti bajnokságban, és végül a tapasztaltabb Kaposvár került ki győztesen a három győzelemig tartó összecsapásból. Redjo Kociék ezúttal azonban már nemzetközi mérkőzésekkel a hátuk mögött érkeznek a kupamérkőzésre. 

„Mindenki tudja, hogy ez lesz az idei szezon eddigi legfontosabb mérkőzése. Reméljük, hogy ismét megtelik a VOK Sportcsarnok, és ugyanolyan fantasztikus hangulatban játszhatunk majd, mint a tavalyi bajnoki döntőn. Most nagy szükségünk lesz a szurkolóinkra” – nyilatkozta Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője. 


Magyar Kupa – negyeddöntő, első mérkőzés 

2024. 01. 10. 19:00, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Fino Kaposvár 

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print