Pecsuvácz Péter volt a Reborning házigazdája

pecsu cegled reborning 6

Amatőr és profi MMA (vegyes harcművészetek), grappling (földharc) és K-1 szabályrendszerben rendeztek tizennégy küzdősport-mérkőzést szombat este a ceglédi Gál József Sportcsarnokban. A Halmi Vale Tudo Reborning elnevezésű harcművészeti gálán Pecsuvácz Péter, a Fightpont Küzdősport Magazin szerkesztő-műsorvezetője volt a házigazda.

pecsu cegled reborning 13

Színvonalas összecsapások, remek hangulat, no meg telt ház volt a ceglédi sportcsarnokban. A Reborning, avagy újjászületés fantázianév nem volt véletlen választás. Ahogy Halmi Viktor főszervező elmondta, hat év kihagyás után rendeztek újra gálát a Pest megyei városban. A sokéves kiéhezettség pedig érződött is a közönségen, mert eufórikus hangulatot teremtettek a helyszínen.

pecsu cegled reborning 8

Napközben tartották a WMMAA Amatőr MMA Magyar Bajnokság 1. fordulóját, amelyen a harcosok az oroszországi Európa-bajnokságra, illetve a kínai világbajnokságra való kijutás reményében léptek szorítók közé. A Fightpont Küzdősport Magazin stábja mindkét versenyről beszámol majd a Sport Televízió nézőinek.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print