Oroszország és Kína a tét Cegléden

WMMAA MB plakat header

Szombaton rendezik az MMA Világszövetség (WMMAA) magyar bajnokságát Cegléden. A torna eredményei repülőjegyeket érhetnek az oroszországi Eb-re és a kínai vb-re.

Április 16-án, vagyis holnap tartják a vegyes harcművészetek világszervezetének magyar bajnokságát a ceglédi Gál József Sportcsarnokban. Az eseményt a WMMAA hivatalos hazai tagszervezete, a Magyar Kempo Szövetség szervezi. A torna tétje nem lesz kicsi, hiszen azon harcosok, akik az elért eredményükkel bekerülnek a magyar válogatottba, képviselhetik hazánkat a szeptemberi, szentpétervári Európa-bajnokságon és a novemberi, makaói világbajnokságon. Ezt elérni azonban nem lesz könnyű, ugyanis a WMMAA világversenyein súlycsoportonként és országonként mindössze egy-egy sportoló szerezhet indulási jogot. Ezért várhatóan minden kategóriában nagy küzdelem lesz a végső helyezésekért.

A WMMAA-bajnokság délelőtt 10 órakor kezdődik a selejtezőkkel. A döntők gálarendszerben lesznek lebonyolítva kora este, egyfajta felvezetéseként a Halmi Viktor profi MMA-harcos nevével fémjelzett Reborning, magyarul Újjászületés elnevezésű rendezvénynek. A hét év után ismét életre hívott harcművészeti gálán profi és amatőr MMA, K-1 és grappling szabályrendszerben csapnak össze a sportolók.

A Sport TV Fightpont Küzdősport Magazinjában összefoglalót láthatnak majd az érdeklődők a nap történéseiről.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print