Ötszörös kupagyőztes lett Ódor Lili Újfehértón!

Csak az idei Újfehértói Kempo Kupát figyelembe véve ötszörös győztesnek vallhatja magát Ódor Lili, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia harcművésze. A junior korú sportoló mellett Karácsonyi Krisztián, Lacza Ábel és Ódor Erik triplázott a szombati versenyen.

Összesen tizenhét érmet, köztük tizennégy aranyat és három ezüstöt szerzett a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia négyfős csapata az V. Újfehértói Kempo Kupa és Izsó Mihály Emlékverseny alkalmával. A szombati eseményen Ódor Lili és Lacza Ábel öt-öt alkalommal állhatott fel a dobogó valamely fokára.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia eredményei:
Knock down: Lacza Ábel 1. hely
Full kempo: Ódor Lili, Lacza Ábel 1. hely
Semi kempo: Karácsonyi Krisztián, Lacza Ábel, Ódor Erik, Ódor Lili 1. hely
Submission: Ódor Lili, Karácsonyi Krisztián 1. hely, Lacza Ábel, Ódor Erik 2. hely
Formagyakorlat: Ódor Lili, Ódor Erik, Karácsonyi Krisztián 1. hely, Lacza Ábel 2. hely
Fegyveres formagyakorlat: Ódor Lili, Ódor Erik 1. hely

A HHKA a csapatok versenyében negyedik helyen végzett.

Külön említésre méltó, hogy dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a helyszínen tekintette meg az újfehértói verseny történéseit. A politikus a megnyitó során tartott beszédében elismerően beszélt a magyar kempókák, köztük a hegyvidéki harcosok kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményeiről.

Ami pedig a következő hetek, hónapok programját illeti, október 24-26. között Portugáliában, Európa-bajnokságon indulnak a hegyvidéki sportolók, december 7-én pedig immáron negyedjére rendezik meg a Hegyvidék Kupát Budapest XII. kerületében

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print