Négyszeres K-1 világbajnok magyar gyerekeket oktatott

semmy schilt hhka

Nem mindennapi tréningen vettek részt a Magyar Kempo Szövetség fiatal sportolói a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A négyszeres K-1 világbajnok holland Semmy Schilt tartott edzést, melybe Kunkli Tivadar thai box bajnok is bekapcsolódott.

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még rá, hogy egy évvel korábban a háromszoros K-1 világbajnok Peter Aerts vendégeskedett a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián.

Idén az ugyancsak holland, ám négyszeres K-1 világbajnok Semmy Schilt nem csak megcsodálta a hegyvidéki sportközpontot, de edzést is tartott benne a Magyar Kempo Szövetség fiatal tehetségeinek. A visszajelzések alapján nagyon élvezték a gyerekek az oktatást. A helyszínen tekintette meg a rendezvényt dr. Leyrer Richárd, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, valamint dr. Váczi János hegyvidéki alpolgármester is. Mindketten büszkén nyilatkoztak arról, hogy sikerült tető alá hozni ezt az eseményt.

Semmy Schilt tréningjébe bekapcsolódott Kunkli Tivadar világ- és Európa-bajnok thai box versenyző is, aki korábban már legyőzte a szintén nagy hírnévnek örvendő amerikai Bob Sappet. A bemutatót követően dedikált kártyákkal és játékokkal lepte meg alkalmi tanítványait Schilt, aki Kunklival közösen korábban beteg gyerekeket is meglátogattak az egyik fővárosi kórházban. A holland világsztár a vasárnapi Budo és Küzdősport Gála díszvendégeként érkezett hazánkba. A 212 cm magas fighternek saját klubja van Hollandiában, ahol elmondása szerint igyekszik tudása legjavát adva képezni a jövő harcosait.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print