A házigazdák nyerték a szigethalmi versenyt

szigethalmi kupa

A Dojo Lovász győzelmével zárult a hétvégi Szigethalmi Szabadtéri Kupa, mely a magyar kempo bajnokság harmadik fordulója volt. Második a Felcsúti Fehér Tigrisek, harmadik a román Aladin Hero Team lett.

 

Egy híján kétszáz versenyző lépett tatamira az elmúlt hétvégén rendezett Szigethalmi Szabadtéri Kupa nyílt kempo versenyen.

Huszonnégy klub részéről közel négyszáz nevezés érkezett a szervezőkhöz a meghirdetett kilenc (fegyveres kata, zenés kata, speciális kata, kosztümös önvédelem, submission, knock down, chikara kurabe, semi és full “B” contact) kategóriába. Tizenkét harcművészeti stílus budokái mérték össze tudásukat a magyar bajnokság harmadik fordulójában.

A csapatversenyt végül a szigethalmi Dojo Lovász SKE nyerte, megelőzve a Felcsúti Fehér Tigriseket és a román Aladin Hero Team-et. Negyedik a Kurayfat Kempo, ötödik az Újfehértói Tai-Qi HDKE, hatodik pedig a Combat “D” SC lett.

A csapatverseny végeredménye (1-8. helyezett):
1. Dojo Lovász SKE
2. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
3. Aladin Hero Team Románia
4. Kurayfat Kempo
5. Újfehértói Tai-Qi HDKE
6. Combat “D” SC
7. Szegedi Ju-Jitsu
8. Pomázi Harcművészeti Sport Alapítvány Kempo Klub

A torna legeredményesebb fiú versenyzője Balogh Péter (Dojo Lovász SKE) lett. A lányoknál Baljer Kitti (Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE) érdemelte ki ezt a címet.

A magyar bajnokság következő fordulóját október 25-én, Szegeden rendezik.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print