Meghívásos kempo verseny lesz Herceghalmon

A Zsámbéki-medence kempo harcművészeti egyesületeinek tartanak versenyt szeptember 7-én Herceghalmon. A Szilágyi András sensei vezette klub először lesz házigazdája küzdősport tornának.

Első alkalommal lesz lehetősége házigazda szerepkörben tevékenykednie a Herceghalmi Kempo Dojo SE-nek, mely szeptember 7-én hat, a Zsámbéki-medencéhez tartozó klub részére rendez harcművészeti viadalt. A helyi sportegyesület több mint két esztendővel ezelőtt kezdte meg működését. A edzések, az edzőtáborok és a versenytapasztalatok mind a folyamatos fejlődést jelentették ez idő alatt. Mára jutott el a dojo arra a szintre, hogy tornát rendezhessen.

„Első körben a környékbeli klubok részére kívántunk megmérettetési lehetőséget biztosítani. Így bekerülünk a Magyar Kempo Szövetség azon egyesületei közé, melyek nem csupán versenyekre járnak, hanem saját otthonukban bajnokságot is rendeznek. Ez a helyi önkormányzat és Lacza Ádám Illés támogatása nélkül nem valósulhatott volna meg. Szeptember 7-én egy újabb fejezet kezdődik a herceghalmi kempo sport életében.”- nyilatkozta Szilágyi András klubelnök.

A Pest megyeiek az utánpótlás-nevelés terén is eredményeket tudnak felmutatni: a mindössze 11 éves Orbán Rebeka sorra gyűjti az érmeket, és jó eséllyel pályázik arra, hogy bekerüljön a Magyar Kempo Válogatottba. Mint ismert, 2014 áprilisában Magyarországon rendezik a világbajnokságot.

VERSENYKIÍRÁS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest