Kezdő versenytől a válogatottig

IMG 0936

Idén is elérte célját a Herceghalmi Kempo Kupa, amelyet immáron negyedik alkalommal rendeztek meg a Pest megyei településen. Négy esztendővel ezelőtt azzal a céllal hívták életre a tornát, hogy a környékbeli kezdő harcművészeknek biztosítson gyakorlási lehetőséget.

2016-ban viszont már országos szintre nőtte ki magát, amit az is bizonyít, hogy Újfehértóról, vagyis Nyíregyháza környékéről is érkeztek kempósok a versenyre. A herceghalmi sportcsarnokban lebonyolított viadalon formagyakorlat, semi és light contact, továbbá chikara kurabe szabályrendszerekben mérték össze tudásukat a kempókák. A gyerekek meccsrutint szereztek a nap folyamán és ez az, ami a lényege, küldetése ennek a kupának. Szilágyi András főszervező elmondta honlapunknak, hogy az elmúlt években több olyan harcművész is ezen a tornán mutatkozott be, akik azóta magyar bajnoki és nemzetközi helyezéseket értek el.

A Magyar Kempo Szövetség utolsó versenye ebben az esztendőben az I. Hegyvidéki Kempo Kupa lesz, amelyet december 10-én tartanak a fővárosban.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print