Hazai sikerek az esztergomi K-1 és WMMAA gálán

IMG 1024

Pokorni Ádám, Pokorni Milán és Szendrei Rebeka is győztesként hagyta el a ringet a szombat esti, esztergomi Győzelmek Éjszakája 8 elnevezésű küzdősport viadalon. A Fighting Kempo sportegyesület versenyzői saját szurkolóik előtt bizonyítottak.

Pokorni Ádám profi K-1 szabályrendszerben nyert egyhangú pontozással, míg testvére, Milán szintén profi kick-box-ban már az első menetben kiütötte ellenfelét. Az áprilisi, romániai kempo világbajnokságon aranyérmes Szendrei Rebeka Ádámhoz hasonlóan, egyhangú pontozással nyerte mérkőzését, ugyancsak profi K-1 szabályok szerint.

A gála WMMAA-csatáját nagy izgalmak közepette, vert állásból felállva nyerte Makra Dávid. A Csepeli Pitbullok harcosa nemrég még betegséggel küzdött, de sikerült túllendülnie rajta, és hiába tűnt jobbnak ellenfele az első menetben, a folytatásban Kiss akarata jobban érvényesült, aminek győzelem lett az eredménye.

A Győzelmek Éjszakája 8-on a Magyar Kempo Szövetség alelnökét, Kornély György 4. danos mestert, valamint shihan Várszegi Rudolf 7. danos kempo mestert is felkérték díjak átadására.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print