Két ezüstérem az ob-n, negyedik hely a Budapest Cup-on

/ január 26, 2024

Mogalmas napokat tudhatnak maguk mögött a BudaSkate SE szinkronkorcsolyázói. Az egyesület több csapata is jégre lépett a nemzetközi Budapest Cupon, amely a magyar országos bajnokság része is volt.

A BudaSkate legjobb eredményeit az ob kapcsán érték el a szinkronkorisok, hiszen másodikak lettek az adult és a novice kategóriákban indult egységek. Ugyanitt a juvenile és a mixed age kategóriák egyaránt ötödik helyezésekkel zárultak.

A budapesti Vasas Jégcentrumban rendezett Budapest Cup-on tizenhárom ország hatvankét csapata versenyzett a három nap leforgása alatt. Ami pedig az eredményeket illeti, negyedik lett az adult, ötödik a basic novice, hetedik a juvenile és kilencedik a mixed age versenyszámban érintett BudaSkate-csapat.

„Az első nap versenyzett a BudaSkate SE adult csapata, amely jó előadással szép pontokat kapott. A verseny megnyitóján is egyesületünk korcsolyázói léptek pályára és egy zászlós koreográfiával mutatták be a résztvevő nemzetek lobogóit. A második napon a basic novice csapatunk korcsolyázott a Top Gun zenéjére, jó előadással, de pár hiba sajnos becsúszott, így nem sikerült megdönteni az eddigi legjobb pontszámunkat. A zárónapon a mixed age és juvenile kategóriákban mindkét csapat szépen versenyzett, jó pontokat kapott. Azonban a nap végére elfáradtunk, kikorcsolyáztuk, amit lehetett. Kis pihenés után továbbcsiszolgatjuk versenykoreográfiáinkat.”— nyilatkozta honlapunknak Tóth Márta, a BudaSkate SE vezetőedzője.

Most szombaton 16 és 20 óra között a budapesti Városligeti Műjégpályán lépnek fel a BudaSkate SE sportolói. majd február végén a németországi Drezdában, egy újabb nemzetközi versenyen húznak korcsolyát.

Share this Post

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print