Kempo évzáró kitüntetésekkel a Zsámbéki-medencében

kempo evzaro

Hagyományos évzáró ünnepségét tartották a Zsámbéki-medence kempo egyesületei az elmúlt hétvégén. 2014 legsikeresebb magyar kempo klubja is ebből a régióból került ki: a felcsúti Fehér Tigrisek a szigethalmi Dojo Lovásszal holtversenyben érdemelték ki ezt a címet.

Három tornagyőzelem és három második hely volt a mérlege a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE-nek a 2014-es versenyszezonban. Ezzel a szigethalmi Dojo Lovásszal holtversenyben az év legeredményesebb magyar kempo egyesületének bizonyult. Az eredményekért járó díjat a szövetség januári rendezvényen adják át, azonban számos egyéni elismerést kiosztottak a Zsámbéki-medence klubjainak tartott évzáró rendezvényen, a hétvégén. A többi között díjazták a legjobb lány és fiú sportolókat, a fejlődésben lévő harcosokat, és a segítőket. Kornély György, Németh István és Szilágyi András klubvezetők munkáját is jutalmazták. Díjat vehetett át továbbá Mészáros János, a felcsúti egyesület elnöke is, a klub iránti kiemelt támogatásáért.

Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnöke megköszönte valamennyi klub harcosának, edzőjének, vezetőjének munkáját, valamint a szülők segítségét. Kiemelte az áprilisi, hazai rendezésű világbajnokság sikerességét mind szervezés, mind versenyzés tekintetében (a magyar válogatott az összetett 2. és 3. helyet szerezte meg). Szintén hangsúlyozta fontosságát annak, hogy szeptember óta a Magyar Kempo Szövetség képviseli hazánkat az MMA Világszövetségben (a baku Eb-n Magyarország megszerezte az első érmét is).

A Válvölgye Étterem és Pizzériában lezajlott banketten az átalakuló félben lévő Újfehértói Kempo HSE, valamint a fővárosi Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia képviselői is részt vettek.

Legeredményesebb sportolók klubonként:

Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE:
Legeredményesebb lány: ­Ódor Lili
Legeredményesebb fiú: ­Ódor Erik

Bicskei Harcosok Kempo HSE:
Legeredményesebb fiú: Valencsik Csaba

Budajenő Kempo Klub:
Legeredményesebb lány: Osvald Hanna
Legeredményesebb fiú: Fülöp Márk

Budakeszi Kempo Iskola:
Legeredményesebb lány: Nagy Zsófia
Legeredményesebb fiú: Kiss Barnabás

Herceghalmi Kempo Dojo SE:
Legeredményesebb lány: Orbán Rebeka
Legeredményesebb fiú: Strasszer Zsombor

Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia:
Legeredményesebb lány: Megyeri Szabina és Bartha Boglárka
Legeredményesebb fiú: Lacza Ábel

Újfehértói Kempo HSE
Legeredményesebb lány: Bodnár Boglárka
Legeredményesebb fiú: Szabó Tibor Benedek

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print