24 magyar kempós érem a német bajnokságon

shoraido

8 arany-, 10 ezüst- és 6 bronzérmet gyűjtöttek a magyar harcosok a német 24. Tradicionális Shorai-do Kempo Bajnokságon. A magyar csapat a bajnokok bajnoka címet is elnyerte.

Remek hétvégét tudhat maga mögött a Magyar Kempo Válogatott, mely részt vett a németországi Halle városában rendezett 24. Tradicionális Shorai-do Kempo Bajnokságon. A technikai számokban hat érmes helyet sikerült elnyerni. Széki Tibor révén a bajnokok bajnoka címet is bezsebelte a magyar együttes, amit a kata versenykategóriák első helyezettjei közötti győzelem jelentett.

A küzdelmi számokban hat első, öt második és hat harmadik pozíciót szerzett a Shihan Lovász Gábor által irányított magyar team. A verseny érdekessége az abszolút kategóriák voltak, ahol a szervezők csak korcsoportos kikötéseket tettek. 14 év alatt semi contact, 16 éves kortól light és 18 éven felül full contact mérkőzéseken próbálták ki magukat a versenyzők. A 14 év alatti semi kategóriában mind a négy első helyen magyar harcművész végzett.

A mieink teljes mérlege 8 arany-, 10 ezüst- és 6 bronzérem, továbbá 8 negyedik és 1 ötödik hely lett. A válogatott tagjait az erdélyi Aladin Hero Team, a szigethalmi Dojo Lovász SKE, valamint a budapesti Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempókái adták.

Teljes eredménylista

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print