Játék a fürdőben!

01 gyerektorolkozo

Minőségi és praktikus fürdőszobai textíliák, funkcionális kiegészítők, ötletes megoldások várnak ránk a Tchibo webáruház vadonatúj, Játék a fürdőben! elnevezésű kínálatában. Nézzünk bele most együtt is a széles választékba a kiragadott kedvcsináló ajánlatokon keresztül!

Ezt a gyermek kapucnis törölközőt ajánljuk fürdés utáni bebugyoláláshoz, uszodában vagy a strandon. Az egyedülállóan nagy, kapucnis törölközőben tetőtől talpig jó melegben lehet és hamar újra száraz lesz a kis szemünk fénye. A tiszta biopamutból álló törölköző bolyhos, nedvszívó frottír anyagminőségben készült, ennek köszönhetően különösen puha és lágy tapintású. Mérete kb. 100×100 cm, világoskék-sárga-csíkos színben. Kapható, amíg a készlet tart!

02 furdolepedo

Frottír fürdőlepedő három színben, ne hagyjuk ki! A kellemesen puha érzés a bőrön, a tiszta pamut kiváló nedvszívó képessége és frissítő könnyedsége teszi ezt a fürdőlepedőt annyira kényeztetővé. Vastag, hosszú szálú anyagból készült, ezen kívül a rövid és a hosszú oldalon akasztóval is ellátták. A különösen kellemes használatot biztosító fürdőlepedő a különböző hosszúságú szálaknak köszönheti különleges hatását és struktúráját.

03 allatfigura

Szupervidám nyári fürdőjáték szettben 5 állatfigurával! Vidám játék kis vízi bocsok és mindazok számára, akik szeretnek fürödni és pancsolni. A békát, krokodilt, teknősbékát, bálnát és kiskacsát egy kis nyílással látták el, melyből vizet lehet spriccelni. Mindemellett ez a fürdőkádban használható kedves kis játékok könnyedén egymásra rakhatók.

04 szortelenito

KÖZKÍVÁNATRA ÚJRA KAPHATÓ: Silk’n-Glide™-Xpress szőrtelenítő készülék az egyszerű, biztonságos és fájdalommentes simaság érdekében. 300.000 fényimpulzussal és 3 cm² kezelési felülettel a Silk’n Glide™Xpress modell a leggyorsabb otthoni használatra alkalmas szőrtelenítő készülék: – az egész testen történő alkalmazás kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe. A készülék olyan fényimpulzusokon alapuló HPL™ technológiával működik, amely tartósan eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. A kezelés alkalmazás segítségével megtervezhető. A szőrtelenítő az egész testen, sőt még az arc érzékeny területein is használható és villámgyorsan varázsol bársonyosan sima bőrt. A szőrmennyiség csökkenése a legutolsó kezelés után akár a 92%-ot is elérheti. A kézreálló, klinikailag bevizsgált, férfiak és nők számára egyaránt alkalmas készülék használata különösen biztonságos a bőrszínérzékelőnek köszönhetően, így sötétebb bőrtípusokhoz is használható.

A Tchibo webáruház kínálat elég széles, hiszen nem csak női divat, hanem férfi ruhák is találhatók ott, de egy lakást is be lehet már rendezni Tchibo termékekkel.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print