Játék a fürdőben!

Minőségi és praktikus fürdőszobai textíliák, funkcionális kiegészítők, ötletes megoldások várnak ránk a Tchibo webáruház vadonatúj, Játék a fürdőben! elnevezésű kínálatában. Nézzünk bele most együtt is a széles választékba a kiragadott kedvcsináló ajánlatokon keresztül!

Ezt a gyermek kapucnis törölközőt ajánljuk fürdés utáni bebugyoláláshoz, uszodában vagy a strandon. Az egyedülállóan nagy, kapucnis törölközőben tetőtől talpig jó melegben lehet és hamar újra száraz lesz a kis szemünk fénye. A tiszta biopamutból álló törölköző bolyhos, nedvszívó frottír anyagminőségben készült, ennek köszönhetően különösen puha és lágy tapintású. Mérete kb. 100×100 cm, világoskék-sárga-csíkos színben. Kapható, amíg a készlet tart!

02 furdolepedo

Frottír fürdőlepedő három színben, ne hagyjuk ki! A kellemesen puha érzés a bőrön, a tiszta pamut kiváló nedvszívó képessége és frissítő könnyedsége teszi ezt a fürdőlepedőt annyira kényeztetővé. Vastag, hosszú szálú anyagból készült, ezen kívül a rövid és a hosszú oldalon akasztóval is ellátták. A különösen kellemes használatot biztosító fürdőlepedő a különböző hosszúságú szálaknak köszönheti különleges hatását és struktúráját.

03 allatfigura

Szupervidám nyári fürdőjáték szettben 5 állatfigurával! Vidám játék kis vízi bocsok és mindazok számára, akik szeretnek fürödni és pancsolni. A békát, krokodilt, teknősbékát, bálnát és kiskacsát egy kis nyílással látták el, melyből vizet lehet spriccelni. Mindemellett ez a fürdőkádban használható kedves kis játékok könnyedén egymásra rakhatók.

04 szortelenito

KÖZKÍVÁNATRA ÚJRA KAPHATÓ: Silk’n-Glide™-Xpress szőrtelenítő készülék az egyszerű, biztonságos és fájdalommentes simaság érdekében. 300.000 fényimpulzussal és 3 cm² kezelési felülettel a Silk’n Glide™Xpress modell a leggyorsabb otthoni használatra alkalmas szőrtelenítő készülék: – az egész testen történő alkalmazás kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe. A készülék olyan fényimpulzusokon alapuló HPL™ technológiával működik, amely tartósan eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. A kezelés alkalmazás segítségével megtervezhető. A szőrtelenítő az egész testen, sőt még az arc érzékeny területein is használható és villámgyorsan varázsol bársonyosan sima bőrt. A szőrmennyiség csökkenése a legutolsó kezelés után akár a 92%-ot is elérheti. A kézreálló, klinikailag bevizsgált, férfiak és nők számára egyaránt alkalmas készülék használata különösen biztonságos a bőrszínérzékelőnek köszönhetően, így sötétebb bőrtípusokhoz is használható.

A Tchibo webáruház kínálat elég széles, hiszen nem csak női divat, hanem férfi ruhák is találhatók ott, de egy lakást is be lehet már rendezni Tchibo termékekkel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest