Idegenben folytatjuk az Extraligát

Női csapatunk már pénteken pályára lép Nyíregyházán, míg a férfi alakulat szombaton utazik Debrecenbe.

Nem vár könnyű mérkőzés a tabella hetedik helyén álló MÁV Előre SC-ST Solar együttesére a Nyírségben, azonban egész héten erre a találkozóra készültek Nagy Fanni tanítványai és ha a maximumot hozzák, pontszerzésre is lehet esélyük a negyedik pályaválasztó otthonában.

„Felkészültünk a holnapi összecsapásra az ellenfélből, de nagyobb hangsúlyt fektettünk a saját hibáink kijavítására, hiszen ebből tudunk előrelépni. Hétről hétre keményen dolgozunk és úgy gondolom, a fejlődés látszik is a lányokon. Tegnap közös edzést szerveztünk a Vasas Kőnig Gábor által irányított NB I-es csapatával, ami ismét nagyon hasznos volt, hiszen több mérkőzés szituációt is tudtunk gyakorolni” – árulta el Nagy Fanni, a MÁV Előre SC-ST Solar vezetőedzője.

2023. 02. 10., péntek, 18:00, Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium
Női Extraliga alapszakasz, 12. forduló
Fatum-Nyíregyáza – MÁV Előre SC-ST Solar

Élő eredménykövetés ITT.

A férfibajnokság felsőházában nincs könnyű mérkőzés, a negyedik MÁV Előre a harmadik DEAC vendégeként küzd meg a bajnoki pontokért.

„Remélem, sikerül javítani Debrecenben. Két alkalommal már játszottunk velük az idényben, jó csapat, de ahogy akkor is, most is a minél biztosabb győzelem a cél” – nyilatkozta Boa Szabolcs, a fehérvári klub röplabdázója.

2023. 02. 11., szombat, 18:00, Debrecen, DESOK Sportcsarnok
Férfi Extraliga középszakasz felsőház, 1-4.
DEAC – MÁV Előre SC-Foxconn

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print