Harminc órán belül Bognár János a dupla ultra triatlon vb-n

2015 ironman velence bognar janos

29 óra 37 perc alatt sikerült teljesítenie Bognár Jánosnak, a Glória Cipő versenyzőjének a hétvégén tartott velencei dupla ultra triatlon világ- és magyar bajnokságot. A Nemzetközi Ultra Triatlon Szövetség és a székesfehérvári Iron Team közös szervezésében létrejött verseny a 2015. évi világkupa-sorozat része volt, s egyben világbajnokság is.

2015 ironman velence bognar janos2

Bognár Jánosra 7,6 km úszás, 360 km kerékpározás, valamint 84,4 km futás várt. A helyszín a Velencei Vízi Vár Strand volt. Tavalyelőtt 30 óra 50 perc alatt teljesítette ugyanezt a kihívást Janó, így idén saját csúcsát megdöntve ért célba. A magyar bajnokság mezőnyében az előkelő 6., míg a világbajnokságon a 10. helyen végzett.

2015 ironman velence bognar janos3

“Amatőrként, csupán hobbiból űzöm ezt a sportot, munka mellett. Számomra ez jelenti az igazi kikapcsolódást. Nagyon örülök annak, hogy 30 órán belüli időeredményt sikerült elérnem. Nappal előfordult, hogy 36 fokban tekertünk, ami igen megterhelő volt, ugyanakkor hajnalban csupán 16 fokot mutatott a hőmérő.” – értékelt a versenyt követően a dupla ironman Bognár János.

A Glória Cipő csapat ezúton is gratulál az elért eredményhez!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print