Dömötör-Mátrai Beáta Nagy Krisztina oldalán nyert a kispesti ob-fordulón

2015 strandroplabda matrai nagy kispest

Győzelmet ünnepelhetett az érdi Delta Röplabda SE két strandröplabdázója, Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina az országos bajnokság kispesti fordulójában, a hétvégén. A bajnokaspiráns páros magabiztosan nyert.

Határozott, magabiztos játékkal nyerte meg a Magyar Röplabda Szövetség országos strandröplabda-bajnokságának második állomását a Dömötör-Mátrai Beáta-Nagy Krisztina kettős vasárnap. Az érdi Delta Röplabda SE versenyzői 2-0-s eredménnyel hozták az első három mérkőzésüket a tizenhatos táblán. Az elődöntőben a Hackl-Szabó duóval kerültek szembe, de ezt a párharcot is 2-0-val hozták Dömötör-Mátraiék. A döntőben a bajnokság első fordulójában győztes (Keszthelyen nem indult az érdi páros) Józsa-Szabó kettős volt az ellenfél, de ők sem jelentettek komoly akadályt ezúttal. Az első szettet 21-16-ra, a másodikat 21-12-re hozták a deltások. Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina ugyan kihagyta az ob első fordulóját, de a másodikon kimagaslott a mezőnyből és megérdemelten hódította el a végső győztesnek járó serleget.

“Fizikailag jó állapotban voltunk, és fejben is sikerült jól összeraknunk a játékunkat. Ezeknek is köszönhetően meg tudtuk valósítani a saját elképzeléseinket a homokon, egy erős ellenféllel szemben.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, aki hozzátette azt is, hogy úgy érzi, a nyitásfogadásokkal eddig sem volt sok bajuk, az utóbbi időben azonban a nyitásaik is jelentősen javultak.

A torna iránt nagy volt az érdeklődést, huszonegy női páros vett részt a kispesti tornán.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print