Egyik klip után jön a másik: Weisz Viktor közösségi klipet szeretne

weisz viktor

A The Voice által országos ismertséget szerzett Weisz Viktor és kiadója (a Hársházi Szabolcs vezette Village Marketing & Event) nem tétlenkedik. Még csak pár hete készült el az előadó első videoklipje, máris egy újabb klip elkészítésén munkálkodnak.

Készülőben egy újabb Weisz dal, amely a „Mosoly elkísér” címet kapta. Hársházi Szabolcs és az előadó közös zeneművéhez, Kotsy Krisztina írt dalszöveget – tudtuk meg a kiadótól. A dalt Viktor kislánya ihlette.

Közösségi klippel szeretné megjelentetni a kiadó a dalt, amelyhez várják a kisgyermekekről készített jobbnál jobb fényképezős, telefonos, táblagépes HD minőségü felvételeket. A kiadó hivatalos Facebook-oldalán az alábbi közlemény olvasható a közösségi klip kapcsán:

KÖZÖSSÉGI VIDEOKLIP készül a családról (kisgyermekekről, szülőkről) WEISZ VIKTOR ZENÉJÉHEZ, amiben most TE és KISGYERMEKED is szerepelhet!
Kedves Kisgyermekes Szülők! Egy KÖZÖSSÉGI VIDEOKLIPET szeretnénk készíteni Weisz Viktor (hivatalos rajongói oldala) hamarosan megjelenő legújabb dalához… ITT A LEHETŐSÉG, hogy TI IS ÉS GYERMEKEITEK IS SZEREPELHETNEK a készülő KLIPBEN..!
„Mosolyod elkísér” lesz a dal címe. A dalt Viktor, Kislányához írta és azoknak a családos embereknek címezi elsősorban, akik – feleségéhez és hozzá hasonlóan – szülői örömökben osztoznak.

Ha szeretnétek magatokat gyermekeitekkel viszontlátni a klipemben nem kell mást tennetek, mint a WeTransfer (vagy egyéb más óriásfájl küldésére alkalmas) fájlmegosztón keresztül HD minőségű videókat küldeni a video@weiszviktormusic.hu e-mail címre!

Ne késlekedjetek! Csináljatok a családról pár szuper felvételt telefonnal, vagy keressetek a számítógépeteken már meglévőket és küldjétek el nekünk január 18-ig!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print