2015 perc röplabda: a Last Minute nyert hetedszer is

2015perc roplabda csoportkep2

A torna történetének hét esztendeje alatt zsinórban hetedik bajnoki címét szerezte meg a Last Minute csapata a 2015 perc röplabda elnevezésű érdi versenyen. A gálamérkőzést a női válogatott nyerte 2-0-ra.

2015 percen át ütötték a labdát az érdi Batthyány Általános Iskola tornacsarnokában az újév első hétvégéjén. A húsz résztvevő csapat két tízes csoportban mérkőzött meg egymással, majd felső- és alsóházi rendszerben folytatták a helyosztókért zajló küzdelmet a röplabdázók.

batthyany panorama

Vasárnap délelőtt, az utolsó mérkőzésen dőlt el a bajnoki cím sorsa: a Bucsánszky Nóra, Bodnár Petra, Keppel Barbara, Vas Alexandra, Horváth Vera, Kovács Ákos, Bársony Tamás, Tóth Tibor, Szele Péter összetételű Last Minute hozta a kötelezőt, így sorozatban hetedszer bizonyult a torna legjobbjának. Második helyen a Vilmos körtéi, harmadikként pedig az Ennyi végzett.

meccskep

A 2015 perc röplabda végeredménye:
1 Last Minute
2. Vilmos körtéi
3. Ennyi
4. Out-isták
5. BRSE MIX
6. Mayáék
7. MI
8. Mallorka
9. Hajabusák
10. Túr-MIX
11. Celebek
12. GAME-kapocs
13. Faragó
14. Hálótársak
15. Csuszi
16. EXD+D
17. CsakARafkó
18. Jager-sör
19. 3 S’üti in 1
20. Ráckevei Rk

Egyéni elismerések:
Legjobb férfi játékos: Bársony Tamás (Last Minute)
Legjobb női játékos: Oláh Blanka (BRSE MIX)
Legjobb érdi férfi játékos: Tátrai Gergő (Túr-MIX)
Legjobb érdi női játékos: Veres Kata (Túr-MIX)

legjobb ferfi jatekos tatar mihallyal

legjobb noi jatekos kotsis attilaneval

legjobb erdi ferfi

legjobb erdi noi

A Dömötör László főszervező által jogosan a röplabdázás ünnepének, valamint a generációk találkozásának aposztrofált program zárónapján a torna győzteseivel gálamérkőzést játszott a magyar női válogatott. Az idei Európa-bajnokságra kijutott hölgyek egy szórakoztató összecsapáson nyertek 2-0-ra a Last Minute ellen. A nemzeti csapatot Szombathelyi Szandra, Szakmáry Gréta, Csengeri Petra, Tálas Zsuzsanna, Vacsi Evelin és Miklai Zsanett képviselte Érden.

galameccs csoportkep

A találkozót követően fellépett Szolnoki Péter a Bon Bon zenekarból. Az esemény díszvendégei között ott volt dr. Simicskó István, sportért felelős államtitkár, Czene Attila olimpiai bajnok, dr. Kotsis Attiláné és Tatár Mihály, a hazai röplabdázás élő legendái, Poór Csaba, a röplabdaszövetség első embere, valamint Simó Károly érdi alpolgármester.

2015perc roplabda csoportkep

Képek: Róth Tamás (sportmindenkinek.hu) és Pecsu Press

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print