Csütörtökön folytatódik a férfi döntő

A férfi röplabda Extraliga fináléjának második mérkőzését csütörtökön rendezik. Ezúttal Kaposvár lesz a helyszíne a Fino Kaposvár-MÁV Előre SC-Foxconn párharcnak.

A mostani hazai csapat 3-0-ra nyerte a döntő első, székesfehérvári összecsapását, így összesítésben 1-0-s előnyről várja a folytatást. Csütörtök este nyolc órától ismét egymásnak feszül a két bajnokaspiráns, méghozzá a Kaposvár Arénában.

„Az első mérkőzés sajnos nem úgy alakult, ahogy vártuk, de ez egyel több okot adott arra nekünk, hogy még jobban dolgozzunk. Úgy gondolom, ha meglesz az az akarat, hit és elszántság, ami eljuttatott minket idáig, igenis be tudjuk bizonyítani, hogy van helyünk a döntőben. Bízom benne, hogy le tudjuk győzni a stresszt és higgadt játékkal egy nagyon jó mérkőzést játszunk csütörtökön” – nyilatkozta Takács Milán, a MÁV Előre SC-Foxconn liberója.

2023. 04. 27., 20:00, Kaposvár Aréna
Férfi röplabda Extraliga döntő, 2. mérkőzés
Fino Kaposvár – MÁV Előre SC-Foxconn

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A kaposvári mérkőzés jegyértékesítésével, beléptetéssel és egyebekkel kapcsolatban további információk a Fino Kaposvár hivatalosa Facebook-oldalán olvashatóak.

Sose hátra, csak előre, bajnok lesz a MÁV Előre!

(Fotó: Fehér Gábor)

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print