Címvédők otthonában lesz jelenésünk

Mindkét Extraligás röplabdacsapatunk a fővárosban szerepel szombaton, a bajnokság alapszakaszában. Férfi vonalon a címvédő Pénzügyőr otthonában eldől, az első négybe kerül-e Dávid Zoltán alakulata a rájátszást illetően.

A hölgyek lépnek elsőként pályára a hétvégén: a MÁV Előre SC-ST Solar a legutóbbi bajnokságban aranyérmes Vasas Óbuda otthonában vívja meg aktuális csatáját a női Extraliga alapszakasz 9. fordulójában. Nagy Fanni vezetőedző gárdája az őszi, Vasas elleni találkozón jól játszott, szépen helytállt és szettet is rabolt. A mostani összecsapás előtt a házigazdák első, a vendégek nyolcadik helyen állnak a tabellán.

„A csapat már nagyon várja a megmérettetést. Keményen dolgoztunk a héten, hogy a hétvégi meccsen megmutathassuk, mennyit fejlődtünk az előző mérkőzéstől eltelt időszakban. Azóta kicsit megújult a csapatunk, így megint egy izgalmas és fejlődés szempontjából hasznos meccset várunk” – nyilatkozta honlapunknak Szilágyi Lilianna, a MÁV Előre röplabdázója.

2023. 01. 21., 16:00, Budapest, Vasas Folyondár utcai csarnoka
Női Extraliga alapszakasz, 9. forduló
Vasas Óbuda – MÁV Előre SC-ST Solar

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti. Az adás IDE kattintva érhető el.

Élő eredménykövetés ITT.

A férfibajnokság első köre véget ér a hétvégén. A MÁV Előre SC-Foxconn az első négybe szeretne kerülni, hogy a rájátszásban, a felsőházban legyen érdekelt. Ehhez a bajnoki címvédő és jelenleg is éllovas Pénzügyőrt kell legyőznie Budapesten. Dávid Zoltán alakulata ötödik a tabellán, de négyes holtversenyben egyaránt huszonegy pontja van a negyedik Kazncbarcikával, a harmadik Debrecennel és a második Kaposvárral.

„A mostani meccs sorsdöntő lehet számunkra. Mindenki tudja, hogy mekkora jelentősége van ennek a fordulónak, mert ha nyerünk, akkor négyben leszünk. Éppen ezért óriási tűz ég bennünk és a két héttel ezelőtti kupameccs is ott motoszkál még a fejekben… Biztos vagyok benne, hogy a Pénzügyőr nem fogja könnyen adni magát, egy jó párharcra számítok” – árulta el előzetes gondolatait Szabó Vilmos, a MÁV Előre játékosa.

2023. 01. 21. 18:00, Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok
Férfi Extraliga alapszakasz, 14. forduló
Pénzügyőr SE – MÁV Előre SC-Foxconn

Élő eredménykövetés ITT.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

(Fotó: archív)

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print