Budapesten vendégeskedik női röplabdacsapatunk

Újabb idegenbeli mérkőzés vár a MÁV Előre Foxconnra a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári együttes szombaton az Újpesti Torna Egylet otthonába látogat. 

A tabella 3. helyét elfoglaló MÁV Előre Foxconnt eddig csak az őket megelőző Vasas Óbuda és BRSC tudta legyőzni a hazai bajnokságban. Ezzel szemben a budapesti alakulat csak kétszer tudott győzni az elmúlt mérkőzésein és jelenleg a 6. helyen áll. A két csapat legutoljára a szezon nyitófordulójában találkozott, akkor 3-1-es hazai siker született Székesfehérváron.

Lukasz Przybylak vezetőedző gondolatai a mérkőzés előtt: „Pontosan emlékszünk az Újpest elleni első összecsapásunkra. Érzelmileg nehéz mérkőzés volt, mert még nem voltunk teljesen összeszokva. Azóta sok tapasztalatot szereztünk és csapattá értünk. Remélem ez az egység az egészségügyi problémáink ellenére látható lesz a pályán is szombaton. Egy jó mérkőzésre számítok, természetesen ahogy mi is, a többi csapat is pontot/pontokat igyekszik szerezni a kiélezett bajnokságban”.

A mérkőzést a Duna World/M4 Sport+ élőben közvetíti. 


Női Extraliga alapszakasz: 

2023. december 16. (szombat) 17 óra, UTE Röplabdacsarnok

UTE – MÁV Előre Foxconn 

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print