Gálával búcsúztattuk 2023-at

/ december 12, 2023

Látványos bemutatók varázsolták el a kicsiket és nagyokat egyaránt a hétvégén, az Érdi Jégcsarnokban. A BudaSkate Sportegyesület korcsolyázóinak fellépései mellett családi programok is színesítették a karácsonyi programot.

Immáron ötödik alkalommal gyűltek össze az érdi korcsolyázók, hogy ünnepi gálaműsorral zárjanak egy naptári évet. A mostani rendezvény alkalmával a BudaSkate juvenile, basic novice, mixed age és adult szinkronkorcsolya csapatai bemutatóztak, de a műkorcsolyázó Hegedűs Lilla és a Szigeti Jégakadémia is elkápráztatta a lelátón helyet foglaló közönséget.

„Most először lépett fel Simon Liliána, a kispályás műkorcsolyázók és a legkisebb ‘mini’ szinkron csoportunk. A bemutatót követően családi korcsolyázás, egyesületi ajándékozás és egy kis evés-ivás is gondoskodott a jó hangulatról.”

A BudaSkate SE sportolói nem sokat pihenhetnek az óévbúcsúztatás után, hiszen már e hét pénteken útnak indulnak a csehországi Brnoba, ahol a Santa Claus Cup elnevezésű nemzetközi szinkronkorcsolya versenyen lépnek jégre.

Share this Post

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print