Visszavágtunk!

3:2 arányban felülmúlta a MÁV Előre SC a PTE-PEAC-ot idegenben, a férfi röplabda NB I Liga 8. fordulójában. Németh Ödön játékosai egy fordulatoktól hemzsegő mérkőzésen tudtak nyerni vasárnap.

Sikerült revansot vennie a vasutas csapatnak, mivel a két együttes legutóbbi, fehérvári randevúján a baranyaiak győztek ugyancsak 3:2-re. Igaz, akkor a szettek másként alakultak, de a lényeg anno is az ötödik, rövidített játszmában dőlt el.

Az NB I Liga alapszakaszának soros összecsapásán a hazaiak hozták az első szettet 25:21-re, azután viszont egyenlített a MÁV egy 29:27-es részsikerrel. A mieink lendülete nem hagyott alább, így a következő felvonás 25:19-es kikipálásával már nálunk volt az előny összesítésben. A negyedik játékrészben azonban a Pécs nyert 30:28-ra és egalizált. A sorsdöntő, utolsó felvonást ezúttal viszont mi zártuk jobban, méghozzá fölényes, 15:8-as sikerrel.

Férfi NB I Liga alapszakasz, 8. forduló:
PTE-PEAC – MÁV Előre SC 2:3 (21, -27, -19, 28, -8)
MÁV: Sziládi, Szőke, Németh, Náhol, Kaposi, Guzmics, Kholman, Salazar, Nagy, Takács, Damsits, Stefanovics. Vezetőedző: Németh Ödön.

A székesfehérvári MÁV Előre SC tovább őrzi első pozícióját a tabella élén, immáron nyolc bajnokin aratott hét győzelemmel és egy vereséggel.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print