Világbajnoki élménybeszámoló a hegyvidéki akadémián

buchinger hhka

Buchinger Iván, az M-1 Global friss MMA világbajnoka tartott bemutató edzést a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián tegnap. A tréningen túl friss vb-címével kapcsolatos élményeiről is mesélt a helyi harcosoknak.

A felvidéki születésű magyar kempós élete legnagyobb sikerét elérve hódította el a közelmúltban az orosz profi MMA szervezet, az M-1 Global világbajnoki övét pehelysúlyban. Bukinak ez már a második rangos trófeája volt idén. A jelenleg német klubhoz tartozó harcos Lacza Ádám Illés, a Magyar Kempo Szövetség elnökének, s egyben, az MMA Világszövetség magyarországi képviselet vezetőjének meghívására érkezett a XII. kerületi akadémiára.

buchunger ivan hegyvideken oktat4

A tréninget nagy érdeklődés övezte, a fővárosiakon kívül számos Fejér és Pest megyei településről érkeztek sportolók, hogy személyesen találkozzanak a példaképpel. Részt vettek az eseményen a Magyar WMMAA Válogatott tagjai is, akik november 15-én és 16-án indulnak az azerbajdzsáni Európa-bajnokságon. A WMMAA-hoz csapathoz kapcsolódó hír, hogy Buchinger Iván is segíteni fogja a jövőben a hazai MMA sport fejlődését, valamint a válogatott felkészítését a majdani versenyekre.

pecsu interju buchinger ivan

Mint ismert, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián a tavalyi kapunyitás óta megfordult már Végh “Pumukli” Attila, az amerikai Bellator MMA világbajnoka, Semmy Schilt négyszeres, és Peter Aerts háromszoros K-1 világbajnok, valamint e prominens társaság legújabb tagjaként immár Buchinger “Buki” Iván is.

pecsu buchinger ivan

A tréninget követően a friss M-1 Global-bajnok interjút adott Pecsuvácz Péternek. A beszélgetést a Sport TV, a Hír TV, és az Echo TV képernyőjén is viszont lehet majd látni. Ezek pontos időpontjairól Pecsuvácz Péter Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

pecsu m1 global bajnoki ov

{gallery}sigplus/buchinger_hhka{/gallery}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print