Világbajnok K-­1­-es volt a vendége a hegyvidéki harcosoknak

1268231 726387297374823 1219524708 o

A holland Peter Aerts, a K-1 World Grand Prix sorozat háromszoros világbajnoka vendégeskedett a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A favágó becenévre hallgató Aerts a Terrorelhárító Központ küzdősport versenyének díszvendégeként érkezett hazánkba.

Érezhetően örömmel vendégeskedett a világ egyik legeredményesebb és legismertebb K-1 harcosa, Peter Aerts a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. Hollandia háromszoros világbajnoka Lacza Ádám Illés sportigazgató meghívására látogatott el a XII. kerületben lévő sportközpontba.

Rendkívül közvetlen, mármár baráti stílusával pillanatok alatt elnyerte a helyi sportkedvelők szimpátiáját. Örömmel osztott autogramot, fotózkodott rajongókkal, és a médiának is készséggel nyilatkozott. Aerts az akadémián találkozott Nagy „Csonttörő” János profi világbajnok bokszolóval, akivel egy fotó erejéig össze is álltak a Papp László ökölvívó teremben.

A profi kickboxos egy kis hegyvidéki ajándékcsomaggal is gazdagabb lett, amit Lacza Ádám Illés sportigazgató adott át a prominens vendégnek.

Mr. K-1 a Terrorelhárító Központ Budo és Küzdősport Gálájára érkezett Magyarországra, mint meghívott díszvendég. A verseny sajtótájékoztatóján Aerts mellett ott volt Hajdú János, a TEK főigazgatója és Karacs Attila, aki kempós alapokkal vált ismert K-1 fighterré, jelenleg pedig a terrorelhárítók kiképzője. 

Hollandia egyik legnagyobb büszkesége húsz éve versenyez a K1-ben. Eddigi 137 meccséből 105öt megnyert, 79 alkalommal pedig kiütötte aktuális ellenfelét.

 

A látogatásról készült képeket ide kattintva lehet megnézni>>>

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print