Utolsó esély a vb előtt

Holnap, azaz április 2-án rendezik meg a XII. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságot. Ez lesz az utolsó kempo verseny az április 17-23. közötti, romániai világbajnokság előtt, vagyis a válogatott kerettagságért folyó küzdelem legfontosabb állomása következik szombaton.

A Magyar Kempo Szövetség védnöksége alatt a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE szervezi az eseményt, amelyre az elmúlt években rendre sokan neveztek. Ráadásul a közelgő vb még hangsúlyosabbá teszi a Felcsút Kupát idén, mert mindazon harcművészek, akik a magyar válogatott tagjaként részt szeretnének venni a világversenyen, a lehető legjobb formájukat kell mutatniuk a Fejér megyei tornán.

A házigazda egyesület sportolói is jó eséllyel pályáznak több helyre a nemzeti csapaton belül, hiszen számos versenyzőjük nyert már Eb-t, vb-t, világkupát és magyar bajnokságot.

Az idei Felcsút Kupán három technikai (kata, fegyveres kata, önvédelem) és öt küzdelmi (semi kempo, chikara kurabe, kempo kumite, full kempo, submission) versenyszámban mérik össze tudásukat a harcművészek.

A Pecsu Press által gyártott Fightpont Küzdősport Magazin beszámol a versenyről, így a Sport Televízió nézői sem maradnak majd le a felcsúti történésekről.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest