Újabb rangadó vár női röplabdázóinkra

Ismét nehéz ellenféllel találkozik a dobogóért vívott harcban a MÁV Előre Foxconn csapata a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári együttes pénteken 19 órától a tabella harmadik helyén álló FATUM Nyíregyházát fogadja hazai pályán. 

Az alföldiek teljesítménye meglepően hullámzó az idei szezonban, elmúlt három mérkőzésüket vereséggel zárták. Ezzel szemben, a kék-fehérvári alakulat hibátlan szériáját eddig csak a listavezető Vasas Óbuda tudta megszakítani a bajnokságban. Lukasz Przybylak vezetőedző csapata előző mérkőzésén kiváló teljesítménnyel győzte le a  DVTK-t, így magabiztosan várhatja következő ellenfelét a székesfehérvári VOK Sportcsarnokban. 

Lukasz Przybylak gondolatai a mérkőzés előtt: „Biztos vagyok benne, hogy egy színvonalas mérkőzést fogunk játszani a Nyíregyháza ellen. A két csapat más játékstílust használ, de mind fizikálisan, mind taktikailag készen állunk a kihívásra. Remélem, tudjuk hozni a DVTK ellen mutatott stabil játékunkat, és akár még jobb teljesítménnyel előrukkolva megszerezhetjük a három pontot. Ehhez nagy szükségünk lesz a fehérvári szurkolók támogatására. Várunk mindenkit sok szeretettel a VOK Sportcsarnokban!”

JEGYVÁSÁRLÁS:  https://mavelore.livetickethub.hu/events/59418

Az összecsapást a Hunvolley TV élőben közvetíti. 


Női Extraliga: 

2023. december 1., 19:00, Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – FATUM Nyíregyháza

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print