Tucatnyi éremig meg sem álltak a hegyvidéki harcosok

Jól teljesítettek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósai a XII. Felcsút Kupa Nemzetközi Kempo Bajnokságon. A szombati rendezvényen elindult öt versenyző tizenkét medáliát gyűjtött.

lacza abelbalra

Esztergom után Felcsúton is remekelt Kockás Dávid és Lacza Ábel. Mindkét utánpótláskorú kempoka aranyérmes lett submission és semi kempo kategóriában. Ezen kívül Kockás fullban, Lacza kumitében tudott még nyerni. Ez 100%-os mérleget jelent, vagyis amiben neveztek, ott a végső győzelmet is megszerezték a XII. Felcsút Kupán.

karacsonyi davidelöl

Rajtuk kívül a Karácsonyi-testvérek örülhettek még arany színű medáliának. Dávid a junioroknál submissionben, Krisztián a felnőtteknél semi kempóban nyerte meg a tornát. Előbbi a felnőttek mezőnyében is elindult submissionben, ahol ezüstérmes lett, míg ugyanebben a kategóriában Krisztián harmadik helyen végzett.

kockás davidszemben

Lakatos Richárd két érmet tudott bezsebelni Felcsúton: semi kempóban egy ezüstérem, submission versenyszámban pedig egy bronzérem jött össze a hegyvidéki harcosnak.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Kempo Szakosztályának öt részvevője összesen tizenkét érmet gyűjtött, amivel az egy híján húsz induló klubból a hatodik pozíciót érte le.

A Felcsút Kupa végeredménye (1-6. hely):
1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
2. Újfehértói Kempo HSE
3. Fighting Kempo
4. SZTE EHÖK SE
5. Bicskei Harcosok Kempo HSE
6. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest