Tornát nyertek a kisminik

2017 kismini tornagyozelem

Az MTK Budapest otthonában végzett első helyen a Delta RSE Érd lány kismini csapata vasárnap. Összesen három tornán voltak érdekeltek a gyerekek a hétvégén.

A hatcsapatos torna fináléjában a Vasast győzték le 2:0-ra Dömötör-Mátrai Beáta növendékei. Ugyanezen a napon és helyszínen, de a délutáni kismini versennyel ellentétben délelőtt a szupermini korosztály röplabdázott. A Delta együttese teljesen kezdőkből állt és végül negyedik helyen fejezte be a szintén hatcsapatos versengést.

Ugyancsak vasárnap két fiú mini és egy gyerek alakulat lépett pályára a Pádár Krisztián Tornasorozat harmadik fordulójában. A dunabogdányi sportesemény mini kategóriájában a Delta A hatodik, a Delta B hetedik helyen zárt, míg a gyerek korosztályban hatodik lett az érdi egyesület. A verseny krónikájához tartozik, hogy a mini csapatokból többen egyéb elfoglaltság miatt hiányoztak, a gyerek gárdából pedig egy játékos sérülés miatt volt kénytelen hiányozni. Az ő pótlását csak fiatalabb röplabdázóval tudta megoldani Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző.

Egy nappal korábban a Delta RSE Érd ifjúsági lány csapata a regionális bajnokság nyílt kategóriájú versenyén vett részt Gödöllőn. Az első mérkőzésen sima, 3:0-s győzelemnek örülhettek az érdi lányok a házigazdák ellen, elsősorban a jó nyitásoknak köszönhetően. A második találkozót azonban kissé fáradtan kezdte a Delta és a befejezésekkel gondok adódtak, a Göd elleni mérkőzés első játszmáját el is vesztették az érdiek. A folytatásban viszont sikerült feljavulni és végül 3:1-s győzelmet aratni.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print