Tizenhét érem Esztergomban

2015 esztergom kempo kupa

Három egyesület képviselte a Magyar Kempo Szövetséget a hétvégi, X. Esztergom-Kertváros Kempo Kupán. Az SVSE, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia és a Dunaharaszti Kempo SE vett részt a 161 indulót felvonultató tornán.

A sensei Verók Péter mester által irányított SVSE az összetett csapatversenyben bronzérmes lett. Kiss Bence három, Gyökeri Noémi kettő, Gyökeri Ágoston és Goldschmied Balázs egy-egy aranyérmet szerzett Esztergomban. Ami az ezüst színű medáliákat illeti, Gyökeri János kettő, Gyökeri Ágoston, Keszei Mátyás és Goldschmied Balázs egy-egy megszerzésének örülhetett. Utóbbi versenyző megkapta a legharcosabb ifjú kempókának járó különdíjat is. Juhász Zoltán személyében egy harmadik helyezést is sikerült összehoznia Verók Péter csapatának. Összesen 7 arany-, 5 ezüst- és 1 bronzérmet gyűjtöttek az SVSE sportolói.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Kempo Szakosztályának tanítványai közül Kockás Dávid és Lacza Ábel aranyérmes lett, míg Bartha Boglárka és Karácsonyi Krisztián második helyen végzett. A HHKA-t sensei Lacza Ádám Illés szakosztályvezető, a Magyar Kempo Szövetség elnöke készítette fel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest