Szettet raboltunk a Kaposvártól

A legkisebb mértékben sem játszott alárendelt szerepet a MÁV Előre SC az esélyesebb Fino Kaposvár ellen, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A fehérvári csapat megnyerte a második szettet.
Mindent megtett Németh Ödön hazai pályán szerepelt együttese, hogy ne legyen könnyű dolga a sokszoros magyar bajnok és kupagyőztes somogyiak dolga a 2018/2019-es kiírás negyeddöntőjében. Az oda-visszavágós párhar celső felvonásán 25:19-re hozták a vendégek a nyitó játékrészt, a másodikban viszont drámai végjátékban a vendéglátó „vasutas” csapat nyert 30:28-ra. A harmadik etapban újra előnybe kerültek a kaposváriak, miután 25:21-gyel jobbnak bizonyultak a hazaiaknál. A negyedik szett újfent sok izgalmat hozott és nem sokon múlt, hogy a MÁV egyenlítsen. Végül azonban ez elmaradt, 25:23-ra hozta a játékrészt a Fino, s 3:1-re győzött a mérkőzésen.
Férfi Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
MÁV Előre SC – Fino Kaposvár SE 3:1 (-19, 28, -21, -23)
MÁV: Stefanovics, Guzmics, Kaposi, Kholman, Salazar, Németh. Csere: Nagy Á., Takács (liberók), Szőke, Náhol, Halász, Neukum. Vezetőedző: Németh Ödön.
Fino: Kalmár, Keen, Horváth, Nagy, Bögöly, Bozóki. Csere: Pápai, Kiss (liberók). Vezetőedző: Demeter György.
A két fél egy hét múlva Kaposváron újra összecsap, a negyeddöntő párosításának visszavágóján.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print