Szavazzanak az év legjobb röplabdázóira!

Gréti 696x389

A Magyar Röplabda Szövetség döntést hozott arról, hogy mely röplabdázók lettek az év legjobbjai a különböző kategóriákban. Tavaly fordult elő először, hogy az MRSZ a szurkolókat is megszavaztatta arról, hogy szerintük ki volt az esztendő röplabdázója.

A hölgyeknél Tálas Zsuzsannára, a MÁV Előre korábbi Extraliga 4. helyezett feladójára, Fésüs Irén edzőnk lányára is lehet szavazni.

 

A tavalyi szavazást Szakmáry Gréta nyerte, de akkor együtt lehetett szavazni a férfi és női játékosokra. Az elnökség döntésének értelmében idén is kikérik ez ügyben a szurkolók véleményét, de a tavalyi tapasztalatok alapján most már három kategóriában – legjobb női játékos, legjobb férfi játékos, legjobb csapat – is leadhatják voksaikat az MRSZ facebook oldalán.

A szavazás komolyságának megőrzése érdekében, hogy tényleg a legjobbakra lehessen csak szavazni, a szakma javaslatai alapján tartottunk egy előszűrést. A hölgyeknél így például a lányoknál csak olyanok kerültek be a választékba, akik részesei voltak a World Grand Prix-győzelemnek és ott voltak az Európa-bajnokságon is (ABC-rendben a jelöltek: Bleicher Réka, Dékány Bernadett, Dobi Edina, Liliom Rita, Nagy Eszter, Szakmáry Gréta, Szpin Renáta, Tálas Zsuzsanna, Török Kata, Villám Lilla).

A férfiaknál is a válogatott kerettagság volt a fő szempont, ez alól egyedül Bagics Balázs volt kivétel, aki azonban a Pénzügyőrrel megszerzett bajnoki és kupaezüst mellett idén ötödik strandröplabda bajnoki címét is megszerezte (Bagics Balázs, Dávid Zoltán, Gergye Roland, Keen Cameron, Németh Szabolcs, Pádár Krisztián).

A csapatoknál a női válogatott mellett azok a klubok kerülhettek be a kínálatba, akik a bajnokságban vagy a kupában legalább a döntőig jutottak, vagy mindkettőben érmet szereztek (Fatum Nyíregyháza, Fino Kaposvár, Linamar-BRSE, női válogatott, Pénzügyőr SE, Szolnoki RA, Vasas Óbuda).

A szavazás december 4-én, hétfőn indult, s mostanra már több százan leadták voksukat. A szavazást december 15-én, pénteken éjfélkor zárjuk. A győzteseknek a díjakat az MRSZ december 19-i évzáró gáláján adják át a szakmai díjakkal együtt.

Szavazni ITT lehet!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print