Sorsoltak a női és férfi röplabda Magyar Kupában

Elkészítette a Magyar Röplabda Szövetség a Magyar Kupa 2021/2022-es kiírásának sorsolását és lebonyolítását. A férfiaknál a nyolcaddöntőben, a nőknél viszont már a selejtezőben érdekeltek leszünk.

Az MRSZ honlapján megjelent információk szerint a férfi mezőnyben tizenhét, míg a nőiben huszonnégy csapat küzd az idei szezonban. A férfi NB I-ben érintett MÁV Előre-Foxconn a legjobb tizenhat között kapcsolódik be a kupasorozatba, méghozzá a szintén NB I-es Szolnoki RK ellen. Az oda-visszavágós párharc első felvonását november 3-án vagy 4-én idegenben, a másodikat december 5-én Székesfehérváron játsszák Neukum Gáborék.

Az NB I-es MÁV Előre-Berciap női alakulat a jelentős számú nevezés miatt selejtezni kényszerül: Kiss Annáék az azonos osztályban szereplő Kispest SE-vel kerültek szembe, továbbjutás esetén pedig az Extraligás Fatum-Nyíregyháza vár rájuk a nyolcaddöntőben. A selejtező párharc első találkozóját Székesfehérváron rendezik október 13-án vagy 14-én, a visszavágót a fővárosban tartják október 27-én vagy 28-án.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

(Fotó: www.hunvolley.hu)

Forrás

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print