Sikeresen debütált a Csomád Kupa

1048198 530155213709637 1703842663 o

Huszonegy csapat részvételével rendezték meg először a Csomád Kupa Harcművészeti Fesztivált az elmúlt hétvégén. Az újonnan életrehívott szabadtéri versenyt a helyi falunappal kötötték egybe.

Jó kezdeményezésnek bizonyult az I. Csomád Kupa Harcművészeti Fesztivál megszervezése, a részvételi adatok ezt alátámasztják. Huszonegy csapat több mint száz versenyzője lépett tatamira a rekkenő hőségben tartott, újoncnak számító szabadtéri viadalon. A kempo mellett olyan más stílusbeli harcosok is megmérettették magukat, mint a kick-box, a taekwondo, az aikido és a karate elkötelezettjei.

 

 

Az I. Csomád Kupa csapatversenyét a Firewolf nyerte, megelőzve a Dojo Lovászt és a házigazda SVSE-t.

Az eredmények itt letölthetők (XLS)

{gallery cols=3}sigplus/2013-csomadkupa{/gallery}

Végeredmény:

1. Firewolf

2. Dojo Lovász SKE

3. SVSE

4. Mad Max Dojo Bicske

5. Aladin Hero Team (Románia)

6. Vitfit Veresegyház

Az egyéni küzdelmekben a nőknél Csikós Beatrix (4 arany, Firewolf) és Deák Zsófia (5 arany, Dojo Lovász) lett a legeredményesebb, míg a férfiaknál Ódor Erik (4 arany, Felcsúti Fehér Tigrisek) teljesítménye volt a legkiemelkedőbb.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott Csomád Kupát Verók Péter kempo mester szervezte. A versenyre kilátogatott több prominens személy is: Németh “Nyiba” Sándor korábbi birkózó olimpikon és Faragó Richard, a Sport Televízió műsorvezetője is elismerően beszélt a helyszínen látottakról.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print