Sikeres övvizsgák a kempósok táborában

kornely csehlantos cseh lacza varszegi szilagyi nemeth hamar

Valamennyi harcművész eredményesen vizsgázott le színesöv-fokozatokra a Magyar Kempo Szövetség idei központi edzőtáborában. A balatonlellei szintfelmérőn ötvenheten adtak számot tudásukról.

A legmagasabb fokozatra, barna öv viselésére hárman lettek jogosultak: Szokodi Roland (Budajenő Kempo Klub) 2. kyu, míg Barna József (Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia) és Fülöp Márk (Budajenő Kempo Klub) 3. kyu szintjére lépett.

Hosszú évek, évtizedek munkásságának eredményeként shihan Várszegi Rudolf 7. danos nagymestertől az MKSZ feketeöves mesterei az alábbi dan fokozatokat vehették át:
Németh István (Budajenő Kempo Klub) 5. dan
Lacza Ádám Illés (Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia és az MKSZ elnöke) 4. dan
Kornély György (Felcsúti Fehér Tigrisek KHSE és Bicskei Harcosok KHSE) 4. dan
Szilágyi András (Budakeszi Kempo Iskola és Herceghalmi Kempo Dojo SE) 4. dan
Cseh-Lantos Renáta (Jász Kempo Karate Klub) 3. dan
Cseh Róbert (Jász Kempo Karate Klub) 3. dan

A július 25. és 30. között lezajlott táborban napi három-négy edzés várt a kempókákra szárazföldön, teremben és vízben egyaránt. A sportolókat ráadásul nagy megtiszteltetés is érte, mivel meghívást kaptak a Duna Televízió Balatoni nyár című műsorába, ahol élőben avatták be a nézőket a kempo harcművészeti stílus rejtelmeibe. A közel egyhetes tréningről a Sport Televízió Fightpont Küzdősport Magazinja is beszámol az augusztusi adásában.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skype
Email
Print